На Одеську область насувається негода. За інформацією Українського Гідрометцентру починаючи з вечора 7 січня та впродовж дня і ночі 8 січня очікується погіршення погодних умов по всій території області. Циклон буде йти з півночі області починаючи з ночі понеділка, 8 січня, та протягом дня понеділка ,8 січня, покриє всю область.

Відбудеться різкий перепад температури:

  • на півночі області від +2°С до -8°С;
  • на півдні області від +4°С до -5°С;

Опади у вигляді дощу та крижаного дощу, а потім й снігу, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий), пориви вітру від 14 до 26 м/с.

Звертаємось до усіх мешканців району без необхідності не виходити з дому.

Просимо учасників дорожнього руху, враховувати погодні умови та бути особливо уважними за кермом. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

Під час негоди, Одеська обласна військова державна адміністрація та відповідні служби координуватимуть роботу для забезпечення належного проїзного стану автошляхами області та за необхідності надання допомоги учасникам дорожнього руху.

В Службі відновлення в Одеській області працює цілодобовий аналітично-моніторинговий центр, який слідкує за поточною ситуацією на дорогах. Для отримання інформації про стан проїзду автошляхами та оперативного реагування на надзвичайні ситуації – цілодобово працює єдиний контакт-центр:

+38 067 400 60 80.